Schwarzkopf Got2b Chaotic

    Oldum olası ne bir jöle kullandım, ne köpük ne bir dax ne de bir başkası. Bugün, özellikle seyahatlerde saçmalayan, hava değişimi sebebiyle elektriklenen ve şekli bozulan saçlarım için güzel bir şekillendirici aradım. Saçlarım kendiliğinden dalgalı ve hacimli sağ olsun. Bu yüzden doğal bir görünüm veren şekillendirici ararken karşıma işte bu arkadaş çıktı: Schwarzkopf Got2b Chaotic

    got2b

    Önce, fiyatı 26 tl olan bir saç şekillendiricisini almam ben dedim. Sonra hem köpük gibi upuzun kutuda değil dedim, ardından da jöle gibi geniş yuvarlak bir kapta değil geldi. Fazlalık yapmaz çantaya at çık kalıbını bir anda beğeniverdim. Sonra gene 26 tl çok değil mi buna dedi iç sesim. Ama baktım ki yoğun bir kıvamda, demek ki epey kullanırım ben bunu diyerek son hamlede kendisini almış oldum. Eve geldim ve masmavi bir şeyle karşılaştım.

    Tabii önce ‘bu ne be’ dediysem de sürdükten sonra ‘vaaayyy’ a döndüm hemen. Anında sattım iç sesimi anlayacağın. Kıvamı hakikaten yoğun. Bir parmak yetiyor. Önce hafif yağlı geliyor ama saça sürünce hemen geçiyor bu yağlılık. Ardından hacimli, yumuşak ve şekilli bir saç oluyor.

    Schwarzkopf Got2b Chaotic 

    • Saçımı kazık gibi yapmadı.
    • Yağlandırmadı (dibine sürmedim tabii)
    • Kabın üstünde yazdığı gibi yataktan kalkmış, dağınık görünümlü bir saç ortaya çıkarttı.
    • Fiyatı biraz tuzlu ama ilk izlenim benden geçer not aldı.

    Kullanım: Bir parmak kremi kuru saça hacim vererek sürdüm. Ki dağınık ve dalgalı bir saç olsun. Saçı yaptıktan sonra şeklini korusun diye de sürülebilir bir tavrı var.

    Sürerim ben bunu…

    Not: Ürünü Gratis’ten aldım. Başka yerlerde de vardır sanırım.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir